PB Music Agency

Akoestisch

PARTY TIME !

Band voor een Feest, Party of Evenement. Hier moet je zijn !, | Rock & Roll | Blues Bands | Allround Coverbands | Soul en Disco | Akoestisch | Diverse Acts | DJ's | Licht Klassiek | Contact

De Gave Gasten
 
De Gave Gasten is het meest ideale akoestische trio dat je kunt boeken. Ze spelen allround covers van de jaren 60 tot heden ten dagen. Vooral lekkere nummertjes die iedereen kan meezingen.

Daar deze gasten (semi)- akoestisch spelen kunnen zij op iedere plek optreden en op elk geluidsniveau.

Het repertoire bestaat uit meer dan 100 nummers dus u kunt alle kanten op. Uiteraard kunnen de heren ook de grote zalen bespelen daarvoor kan de band worden uitgebreid met drummer en extra gitarist.Ze zijn Gaaf die Gasten !

 
 
 
 
Ton & Paul
 
In navolging van Don & Phil, Jan & Dean en Ruud en Riem nu ook Ton & Paul.  Dit duo heeft een programma samengesteld  bedoeld voor het wat oudere publiek. nummers van The Everly Brothers, Cole Porter, Frank Sinatra maar ook het Nederlandse repertoire zoals Sonneveld, Bannink en Alberti.
Ton & Paul spelen semi-akoestisch dus overal  te plaatsten zonder geluidsoverlast !
 
 
 
Johnny Whitelegs & Tonny Longhorn
 
Johnny & Tonny spelen vooral traditionele Country & Western in de breedste zin des woords. Zowel oude C&W van Jim Reeves, Willy Nelson,  etc alswel de moderne C&W van de Mavericks e.d. staan op het programma.
Zij treden semi-akoestisch op maar zijn ook met band te boeken !
Ook voor Braderie, (Western) Manege, Thema- of Personeelsfeest en Partijen

 
 
 
Friendly Fire
 
De opzet van het duo  is om Engelstalige hits van de afgelopen 40 jaar te spelen  met twee akoestische gitaren en goed verzorgde zangpartijen. Vanaf mei 2003 speelt Friendly Fire met succes in cafés, zalen,  op feesten/bruiloften en recepties
 
Friendly Fire beschikt over een uitgebreid repertoire, van de Beatles tot Robbie Williams en van Nirvana tot Simon & Garfunkel; elk nummer is raak. Het geluidsniveau van het duo kan naar wens aangepast worden van achtergrond (bv. tijdens diner of receptie) tot wat robuuster (bv. tijdens feest of in café). Daarnaast heeft Friendly Fire aan een klein vloeroppervlak/podium genoeg om groots voor de dag te komen.

Ron & Sasha
 
Het duo Sas & Ron: voor als het wat rustiger moet.
Het rauwe stemgeluid van Sacha, de samenzang en het akoestische gitaarspel van Ron zijn de ingredienten voor een Unplugged avond met nummers van Tina Turner, The Beatles, Stones, Fleetwood Mac,Anouk, Gavin DeGraw etc.

duimenfoto.jpg
De Gave Gasten

tonenpauluincentrum.jpg
Ton & Paul

smart2.jpg
Johnny and his Quarter Horse

Friendly Fire Party Time !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sasenron.jpg
Ron & Sasha