PB Music Agency

Allround Coverbands

PARTY TIME !

Band voor een Feest, Party of Evenement. Hier moet je zijn !, | Rock & Roll | Blues Bands | Allround Coverbands | Soul en Disco | Akoestisch | Diverse Acts | DJ's | Licht Klassiek | Contact

The Scandals

The Scandals is de nummer # 1 60th and Rock & Roll Coverband die je kunt vinden. Meer dan 25 jaar ervaring maar nog steeds fris en stomend.

Je moet wel feesten als je deze band ziet en hoort!

Het repertoire bestaat uit de beste songs van artiesten als: Chuck Berry, The Rolling Stones, Elvis, The Kinks, The Animals, Buddy Holly, Carl Perkins, and so on.

 
 
 
 
 
 
De Gave Gasten
 
De Gave Gasten is het meest ideale akoestische trio dat je kunt boeken. Ze spelen allround covers van de jaren 60 tot heden ten dagen. Vooral lekkere nummertjes die iedereen kan meezingen.

Daar deze gasten (semi)- akoestisch spelen kunnen zij op iedere plek optreden en op elk geluidsniveau.

Het repertoire bestaat uit meer dan 100 nummers dus u kunt alle kanten op. Uiteraard kunnen de heren ook de grote zalen bespelen daarvoor kan de band worden uitgebreid met drummer en extra gitarist.Ze zijn Gaaf die Gasten !

 

Midnight Temptation
 
Al vanaf begin jaren 90 spelen Dave Bordeaux en Ron Knoester samen in deze band. Na pauze van 5 jaar met een succesvolle tijd in de haagsche rockformatie ‘Billy the Kid’ Gespeeld met de Golden Earring, Anouk, Brian May, Fun Lovin’ Criminals etc.Na deze tijd gewoon weer begonnen in het covercircuit; kroegen, feesten, festivals alles wordt gedaan.
Repertoire reikend van de jaren 60-70 Beatles, Stones, Kinks tot hedendaagse rockhits van Gavin DeGraw, Outcast en Nog veel meer.

The Playmates
 
Oorspronkelijk ontstaan als begeleidingsband van de Italiaanse zangeres Elisa Bertolini werd al snel duidelijk dat de mannen een eigen band moesten formeren. The Playmates waren een feit! Mede dankzij de jarenlange ervaring bleek al snel dat men niet zomaar met een nieuw cover-bandje te maken had! Een perfect uitgekiende set-lijst en een op maat gesneden podium-presentatie lieten niets aan het toeval over!

De Mooie Meneren
 
Mooie Meneren maakte van 1994 tot 1998 furore met spetterende live optredens vol sensatie en "over the top" gebeurtenissen. De band speelde een repertoire met covers van vroeger tot nu en maakte van elk feest een succes. Zo staan ze bekend als "de band die covers beter speelt dan het origineel". Omdat succes nou eenmaal een zoete smaak heeft zijn de Mooie Meneren terug! En hoe!! Eerst als trio, maar met de toetreding van een nieuwe gitarist slaat Mooie Meneren wederom terug met z'n 4en, met nog meer power en gekte dan voorheen!

SHAKE
 
Shake is een jonge allround coverband met veel rock invloeden die van elk optreden een feest maakt. nummers van Rolling Stones, Golden Earring, ZZ Top, Kane, de Dijk en vele anderen..  SHAKE een aanrader !

MP 3

autobandfoto.jpg
The Scandals

zeeheldenband.jpg
The Scandals Zeeheldenfestival 2007

duimenfoto.jpg
De Gave Gasten

Ze zijn Gaaf die Gasten !

biomt.jpg
Midnight Temptation

playmatesbio.jpg
The Playmates

mooiemeneren.jpg
Mooie Meneren